Συνάντηση του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ

και εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, κα. Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 1η Μαρτίου δύο διαδοχικές συναντήσεις, του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργου Καββαθά και των κ.κ.Σπύρου Διαμαντόπουλου και Ανδρέα Ανδρεόπουλου, Προέδρου και Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων αντίστοιχα, με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολτίτη, κα. Κατερίνα Παπακώστα-Σιδηροπούλου.

Κύριο αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η ασφάλεια καταστημάτων και επιχειρήσεων, ενώ εκφράστηκε η έντονη ανάγκη ενίσχυσης των μέτρων προστασίας σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους και όχι μόνο, προκειμένου αφενός όλοι, πολίτες, καταναλωτές, έμποροι και τουρίστες να αισθάνονται ασφαλείς, αφετέρου να μην εμποδίζεται η υγιής ανάπτυξη της οικονομίας και του τουρισμού.

Τέλος, ο κ. Καββαθάς στηριζόμενος στην ιδιότητα της Υφυπουργού και ως Προέδρου της Νέας Ελληνικής Ορμής (Ν.Ε.Ο.), έθεσε στην κα. Παπακώστα και το ζήτημα της ρύθμισης των 120 δόσεων προς την Εφορία και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ενόψει της σχετικής νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης.