Εκλογές 2019…Στον απόηχο των εκλογών και τα αποτελέσματα σιγά σιγά  να κλειδώνουν… Θέλω αρχικά να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ

 μέσα από την καρδιά  μου τον κόσμο που με στήριξε, με ψήφισε, μου έδωσε ώθηση αλλά κυρίως  μετά το πέρας τις διαδικασίας να με κρατάει ΖΩΝΤΑΝΟ. Γιατί αυτοί  οι 1000 και σταυροί βαραίνουν  την πλάτη μου και ΩΦΕΙΛΩ  να υπερασπιστώ !

Πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, κατέβηκα στις εκλογές  με την «Ανεξάρτητη κίνηση πολιτών» συνδυασμός που αφορούσε  την τοπική κοινότητα Θήβας! Βασιζόμενος στην προσωπικότητα μου, την δυναμικότητα μου να μάχομαι για θέματα ακόμα και όταν ο μηχανισμός ήταν εναντίον μου, στον αυθορμητισμό μου διεκδικώντας το γενικό καλό! ΧΩΡΙΣ κανένα πολιτικό όφελος , χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, παρά μόνο καθαρή αγάπη για τον τόπο όπου μεγάλωσα, δραστηριοποιούμαι  επαγγελματικά αλλά και που σκοπεύω να φτιάξω οικογένεια!

Ξέμεινα από δυνάμεις!!!!  Πάλεψα μόνος χωρίς ΚΑΝΕΝΑ στήριγμα, ΚΑΜΙΑ δύναμη να με ωθεί μένοντας ΟΡΘΙΟΣ στις τρικλοποδιές! Και θα συνεχίσω έτσι ακόμα και αν έχω  απέναντι μου το σύστημα που δεν θέλει δυνατές και καθαρές φωνές μέσα σε συμβούλια!

Όπως  είπα και σε παλιότερο ποστ μου… Το κεφάλι ψηλά, οι εν βρασμώ αποφάσεις μόνο κακό κάνουν! Είμαι από τα παιδιά της «πιάτσας» και δεν εμφανίζομαι κάθε 4 χρόνια!! Θα είμαι εκεί να σφίγγω το χέρι και να σκύβω το κεφάλι στους πολίτες  σε προβληματισμούς και προβλήματα του τόπου!

Δεν θα σκύψω όμως το κεφάλι και θα σπάσω όποιο «δάκτυλο» μου κουνηθεί που με τις αποφάσεις του εκθέτει τους πολίτες!                                                                                                                                Φιλικούς χαιρετισμούς

 

                                                                                                                                Σταματόπουλος Φώτης